Откријте го светот на А1.

А1 Македонија се грижи за своите корисници преку константно вложување во технологијата за обезбедување на подобра иднина. Со отвореност, љубопитност и креативност ги претвораме визиите во реалност. Заедно.

Дознај повеќе

Двигатели сме на дигитализацијата.

Дали сакате да бидете дел од дигиталниот свет на А1? Кои сме ние? Имаме единствена цел да ја унапредиме дигитализацијата и да го збогатиме животот на нашите корисници. Ја вложуваме сета наша моќ за да можеме да овозможиме врвно корисничко искуство. И затоа работењето во А1 е повеќе од само работа!

Дознај повеќе

Што не води секој ден.

Веруваме во нашите луѓе, бидејќи тие се срцето на нашата компанија. Довербата во компанијата е наша водилка како и агилноста, благодарение на која секогаш сме подготвени. Нашата цел е да го зајакнеме ставот „го можам тоа“ и никогаш да не запреме сè додека не постигнеме најдобри резултати. Во наши раце и наша одговорност е да ги оствариме нештата кои навистина сакаме да се случат – како Една Компанија.

Дознај повеќе

Живот и култура

Можноста за развој и унапредување на своите вештини е уникатна во А1 Македонија – Тоа ни помага во градење на своите идни кариери и стекнување на нови вештини кои ни помагаат за исполнување на променливите барања на нашите корисници и прилагодување на нови средини.

Дознај повеќе

#Makeithappen!

Придружи се на А1 тимот.

Пребарај позиции