Home » Benefitet

Punë argëtuese me përfitime serioze

Këtu në A1 Makedonija, dëshirojmë që të jeni vetvetja në punë! Ajo është arsyeja pse kemi përfitime serioze.

A1 Pakoja e mirëseardhjes

Të gjithë punëtorët në A1 marrin një pako mirëseradhjeje në ditën e tyre të parë të punës që përfshinë tërë pajisjet e nevojshme për punë. Lap top, çantë shpine dhe një cellular me llogari dhe internet falas.

A1 Flexi

Ne nuk kemi orare fikes të punës. Shumë aspekte të jetës tonë personale mund të konfliktohen me orarin standard nga nëntë deri në pesë, nga e e hëna e deri të premten. Për këtë arsye, ne në A1 Maqedoni e vlerësojmë mundësinë për të pasur një orar fleksibil, i njohur ndryshe edhe si A1 Flexi

Programi i shëndetit mendor

Ne praktikojmë një përkushtim të plotë që na ndihmon të japim më të mirën nga ne. Kjo ndihmon të jemi më të vetëdijshëm për rëndësinë e të tashmes, krahasuar me të kaluarën ose të ardhmen

Programi E premtja për mua

Programi E premtja për mua ju dedikohet tërë punëtorëve të A1 për t’i ndihmuar në menaxhimin e temave të ndryshme në lidhje me balansin punë-jetë si vijon: jetë të shëndetshme, nutricion, aktivitete fizike, përkushtim prindëror.

Menaxhimi me performanca të reja

Në mënyrë që të arrihen qëlimet tona strategjike, është me rëndësi që të shikojmë përpara – drejt ardhmërisë. Qasja proaktivr ndaj të mësuarit, përfitimit të shkathtësive dhe kompetencave të reja janë esenciale për zhvillimin tonë. Punonjësit e A1 inkurajohen që të fitojnë dituri të reja, të kenë mundësi për qasje kritike ndaj kompetencave të tyre kritike, si dhe të mësojnë se cilat janë shkathtësitë e nevojshme për të arritur qëllimet e tyre në të ardhmen.

Programi E premtja për mua

Programi E premtja për mua ju dedikohet tërë punëtorëve të A1 për t’i ndihmuar në menaxhimin e temave të ndryshme në lidhje me balansin punë-jetë si vijon: jetë të shëndetshme, nutricion, aktivitete fizike, përkushtim prindëror.

A1 Qendra e së ardhmes

Program i itegruar i shkathtësive që u mundëson kolegëve tanë mundësinë për t’u aftësuar në tri shtylla kryesore, përfshirë Liderët e së ardshmes, Shkathtësitë e së ardhmes digjitale dhe esencën për ekspertë.

E-kampusi

Këtu në A1 Maqedoni, vazhdimisht e inkurajojmë zhvillimin e kolegëve tanë duke potencuar nevojën për njohur të reja. Në platformën digjitale të mësimit, kolegët mund të gjejnë një sërë përmbajtjesh profesionale me të cilat mund të përsosin njohuritë e tyre digjitale dhe t’i mësojnë fushat e ndryshme të biznesit.

Premisat moderne

Zyrat modern të A1 Maqedoni janë të definuara nga njerëzit dhe kultura e A1. Ajo përfaqëson kulturën tonë si diçka që ndryshon dhe është fleksibile, me theks të veçantë ndaj transparencës dhe komunikimit.

A1 Kafeneja

“Dhomë pauze” e përsosur ku miqtë e A1 pijnë kafenë ose hanë drekë pa u larguar nga vendi i tyre i punës.

Programi i lirimeve për të punësuarit

Programi i lirimeve për të punësuarit, mundëson që kolegët tanë të kenë një larmi të gjërë të produkteve dhe shërbimeve me lirim të caktuar.

A1 Ekipi i Vrapimit & Skijimit

Mirëpresim të gjithë miqtë për të garuar si vrapues ose tifozë që do ta përkrahin ekipin e mrekullueshëm e vrapimit të A1.

Parkingu i brendshëm për biçikleta

Përshëndetje adhurues të çiklizmit! Çdokush e di se sa frustruese mund të jetë ndonjëherë parking i jashtëm i biçikletave, andaj mund kënaqeni me hapësirat e tona të parkimit që gjenden afër hyrjes kryesore të garazhit.

Dado fluturuese

Mbi 1000 fëmijë të A1 kanë mundësinë që të kalojnë kohën e tyre të lirë duke mësuar shkathtësi të reja gjatë pushimeve

A1 Dita e fëmijëve

Një herë në vit i hapim dyert për anëtarët më të ri të familjeve të A1 dhe gjatë kësaj dite, mësimet bëhen në mënyrë kreative dhe argëtuese.