Apliko tani

A përshtatemi?

A dëshironi që të hyni në këtë botë të re digjitale si një ekspert i marketingut? Ose ndoshta si mjeshtër i shkathët që do të përkrah tërë ekipin në rrugën e tij drejt suksesit? Ose ndoshta tingëllon më mirë që të jeni ai që gjen më të mirën për klientët si një konsulent i shitjes? Apo që përvoja juaj e parë e punës të jetë si asistent apo i diplomuar? Tërë kjo por edhe më shumë është e mundur në A1.

Dëshironi të përsosni karrierën tuaj? Jeni në vendin e duhur!


“Jepni formë përvojës që JU dëshironi ta jetoni”,
mund ketë pozitë të atillë me emrin tuaj.

Fuqia jonë bazohet në dallimet tona

Ne po planifikojmë gjëra që besojmë se do të na ndihmojnë të tërheqim talentët më të mirë. Si rezultat, besojmë se gjithashtu do të ndërtojmë një ekip më divers.

Këtu përfshihen:
– Panele të larmishme të intervistimit
– Të sigurohemi se “mospërshtatja kulturore” nuk nënkupton “nuk është si ne” gjatë procesit të selektimit
– Programi tranues për diversitetin dhe inkluzionin
– Matja periodike e diversitetit, që të shikohet progresi
– Fokusimi në kulturuën tonë dhe qartësinë përmes fjalëve & veprimeve në lidhje me sjelljen e pranueshme dhe të papranueshme

Si punësojmë në A1 Makedonija

Ne në A1 Maqedoni si prioritet e kemi transparencën në çdo shkallë të procesit dhe krijimin e lidhjes së mirëfilltë me kandidatët.

Kontaktoni Majën, rekruteren tonë

Maja është pjesë e stafit tonë që mirëpret informatat tuaja dhe interesimin tuaj për të qenë pjesë e ekipit tonë.

Lidhuni përmes LinkedIn

Këshillat & Truqet për intervistë të suksesshme pune:

1. Mësone rezymenë tuaj që të dini gjithçka
Mundohuni të mbani mend shkathtësitë tuaja
2. Hulumtoni për kompaninë dhe pozitën e punës për të cilën aplikoni
Hulumtoni në mënyrë që të leni përshtypje më të mirë te menaxheri i punësimit
3. Veshje impresionuese (jo e tepruar)
Veshja dhe përgatitja për intervistë pune do tju ndihmojë të fitoni vetëbesim dhe të dukeni i përkushtuar për pozitën dhe faktin se ju e merrni me seriozitet tërë proesin. Bëhu më i miri!
4. Mos ndjeni nervozë, intervistat përmirësohen nga praktika
Intervista për punë është situatë artificiale, por fuqia juaj vjen me realitetin më të mirë tuajin në të cilin shkëlqeni
5. Kujdesuni për gjuhën e trupit
"Veprimet flasin më shumë se fjalët"
6. Na tregoni çfarë dini
Theksoni kualifikimet dhe aftësitë e juaja që të na tregoni se si më së miri përshtateni me rolin.
7. Përfundoni fuqishëm duke i parashtruar disa pyetje rekrutuesit
Siç thonë, është me rëndësi të lini përshtypje që zgjasin, sidomos gjatë intervistës së punës. Njëra prej mënyrave për ta bërë këtë është që të bëni pyetje interesante menaxherit
8. Pytni për hapat e radhës (Para se të dilni nga intervista)
Pytni intervistuesin se çfarë ndodh pastaj, nëse e dini saktë se kur është e përshtatshme të pasojë ajo.

Aplikim i hapur

Jemi të lumtur të mirpresim njerëz të ri të talentuar në familjen A1. Nëse nuk gjeni pozita të hapura për të cilat doni të aplikoni, plotëso në aplikim të hapur

Apliko tani

#Makeithappen!

Gjeni punën tuaj të ëndrrave në A1

Kërkoni për pozicione