Home » Искуството на нашите A1 WayUp практиканти споделено преку неколку прашања

Го споделуваме искуството на нашите A1 WayUp практиканти, кои својата кариера ја започнаа со работа на реални проекти заедно со искусните тимови во А1 од кои добија целосна поддршка во усовршувањето на своите знаења и можност да стекнат нови вештини.

🚀 Лансирај се и ти меѓу дигиталните ѕвезди со програмата А1 WayUp и биди дел од третата генерација!
📣 Повикот е отворен за 15 дипломци кои дипломирале во последните 12 месеци или кои годинава ќе ги завршат своите студии, а својата кариера сакаат да ја градат во А1 Македонија во една од следниве области: E-commerce/Digital Transformation, Data Science & Analytics, Infrastructure & Cloud, ICT Solutions и IT Systems & Technology.

Не чекај, аплицирај веднаш на следниот линк:
👉 https://lnkd.in/dJnAUR5P
🔔 Повикот е отворен до 12.07.2023
A1WayUp #A1Makedonija