Работа во А1

Светот на А1.
We make it happen!

Како? Преку посветеност, искуство и иновација на нашите тимови. Идеите, резултатите и меѓусебното почитување се она што е важно за нас, а не хиерархиите. Причината треба да го има последниот збор, а не статусот.

Живот и култура

Можноста за развој и унапредување на своите вештини е уникатна во А1 Македонија – Тоа ни помага во градење на своите идни кариери и стекнување на нови вештини кои ни помагаат за исполнување на променливите барања на нашите корисници и прилагодување на нови средини.

Grow@A1 –
Нудиме обука и тренинзи за вработени на сите нивоа во компанијата, независно од нивната улога. Обезбедуваме онлајн учење така што вработените можат да работат според сопственото темпо и динамика на работни задачи и приватен живот. A1 Future Hub – To learn is to grow
Погледни видео
Flexi@A1 –
Нудиме флексибилно работење што го зајакнува моралот и ја подобрува физичката и психичката благостостојба на вработените.
Дознај повеќе
Family@A1 –
Ние сме повеќе од Тим, ние сме Семејство. A1 Talks. #FridayForMe, Flying Nannies – програма за стекнување на нови вештини во слободно време, наменета за сите А1 деца.
Дознај повеќе
Нашите успеси – продолжуваме да ги освојуваме и понатаму!
Life@A1 –
Културата е дефинирана со нашите ставови, нашите верувања, нашите вредности и нашите активности. Таа е видлива од начинот на кој постапуваме едни со други и како пристапуваме кон нашиот секојдневен работен живот.
Прочитај го Манифестот за културата на А1 Македонија

За иновација се потребни љубопитност и храброст. Исто така и агилност!

Ги поврзуваме луѓето ширум светот со користење на најсовремена мрежна технологија и паметни услуги и постојано бараме енергетско-ефикасни технологии кои може да им користат на нашите корисници, на општеството и на животната средина. Проектите честопати одат во поинаква насока од она што првично се очекува. Затоа сме отворени за нови идеи, ги согледуваме грешките како можности да научиме од истите и им даваме слобода на нашите вработени да си постават сопствен предизвик во агилни тимови кои опфаќаат различни функции. Ова ни овозможува брзо да реагираме на новите случувања и предизвици.

Дали агилноста е техника? И тоа како! Но, за нас агилноста е повеќе од само техника – таа е начин на размислување. На овој начин ги создаваме решенијата на иднината.

Агилноста не е стратегија или структура, таа е начин на размислување и постапување.
Тимската работа носи успех.

Постигнувањето на резултати на база на заеднички труд е една перспектива, сепак забавата доаѓа кога тие се слават на ист начин! Можностите да се биде дел од различни тимови се големи! Постојат голем број настани за интеракција со колеги од други оддели или тимови. Еднаш годишно тимовите добиваат можност да ја облечат својата спортска опрема и да го докажат својот тимски дух. Еве како изгледа Тимскиот дух на А1:

#Makeithappen!

Придружи се на А1 тимот.

Пребарај позиции